Om oss

För oss är ett personligt samarbete viktigare än något annat

Profilprodukter, presentreklam, give aways, profilkläder, reklamartiklar, företagsprofilering, företagspresenter, företagsgåvor, profilreklam ? kärt barn har många namn, men vi väljer att kalla det promotion. Promotionprodukter innefattar alla sorters produkter som förses med ett företags/organisations budskap eller logotyp i syfte att kommunicera varumärket.
Till skillnad från traditionell reklam bidrar produktmedia till långsiktighet och hållbarhet när det gäller marknadsföring. Tv- och radioreklam zappas bort, reklambladet slängs i soporna och mailet sorteras som skräppost. Men t-shirten, vattenflaskan och/eller väskan köps tas tacksamt emot och blir ihågkommen.
Trots alla fördelar med produktmedia utgör det idag bara en bråkdel av marknadsmixen i reklamsegmentet. Men enligt branschorganisationen SBPR och Demoskops stora undersökning från 2020 uppger 71 % att de behåller den produktmedia de erbjuds. Var fjärde person uppger dessutom att de blir mycket eller mer positivt inställda till företaget de fått profilprodukten av, vilket inte bara gör det relationsbyggande och hållbart ? det gör ett verkligt intryck.
Vill du ha hjälp att kommunicera ditt budskap? Kontakta oss.